Kylteknisk utrustning från Skiab Svensk Kylimport AB

Svensk Kylimport AB, SKIAB, är ett grossistföretag i Kylbranschen som arbetar med import och försäljning av kylteknisk utrustning för komfort-, process-, industriell- och kommersiell kyla samt värmepumpar för industriellt- kommersiellt- och för privat bruk.

SKIAB grundades 1997 och företaget har sitt säte i Kungsbacka.

Vi på SKIAB har en mångårig erfarenhet ifrån branschen och vi är välbekanta med vad marknaden kräver när det gäller både miljö- och energifrågor samt kvalitet.

SKIAB har en produktportfölj med en bred och konkurrenskraftig mix av produkter ifrån några av Europas ledande tillverkare av kylteknisk utrustning.

SKIAB har produkter passande de flesta miljöer eller de flesta förekommande behov av kyla eller värme. Försäljningen sker via ett oberoende återförsäljarnät med lokala kylinstallationsföretag.

FG Nordic Group bildades 2016 när FG Nordic AB förvärvade Svensk Kylimport AB (SKIAB). Vår vision är att vara en ledande aktör på nordiska marknaden med ett komplett sortiment för kyla och värme. Vi har en komplett produktportfölj av starka varumärken med produkter för kommersiella fastigheter, industri och villor.

Vi har ett framgångsrikt affärskoncept och närvaro över hela landet. Tillsammans förser vi drygt 750 kunder i Norden med kyl- och värmelösningar. Huvudkontoret finns i Göteborg. Vi har säljkontor i Växjö, Norrköping och Sollefteå samt teknisk supportkontor i Norrköping och Boden.


SKIF - SKIAB

 

SKIAB är medlemmar i grossistföreningen Svenska Kylimportörers förening.

 

 

Medarbetare


Carl Gustaf Stridh
VD
Tel: 0300-56 68 85

  Jonas Bergquist
Säljare/ teknisk support
Tel: 0300-56 68 85
 

 

Pontus Johnsson
Kundsupport/Order/Logistik
Tel: 0300-56 68 85